Malin och Peter nya i styrelsen
2017-03-15

Vid Gefle IF Fotbolls årsmöte den 14 mars 2017 valdes Malin Eriksson och Peter Löwenborg in som nya ledamöter i styrelsen.

Malin Eriksson jobbar som marknadschef på Gävle Energi, har tidigare suttit i Gefle IF-s marknadskommitée, och sitter för närvarande också i Brynäs IF Ishockeys styrelse.

Peter Löwenborg är chef på Danske Bank i Gävle. Han har tidigare spelat fotboll i Gefle IF och varit ungdomsledare i föreningen.

Thomas Andersson omvaldes som ordförande på ett år och Olov Matsson omvaldes på två år som ledamot. Övriga i styrelsen, Malin Rogström, Björn Brändeskär och Sune Nises har alla ett år kvar som ledamöter.

Ett trettiotal medlemmar fanns på plats och fick förutom valen till styrelsen också lyssna till klubbdirektör Pär Lagerström som berättade om verksamhetsplanen och presenterade föreningens verksamhetsberättelse och årsredovisning för 2016 och budget för 2017.

På mötet avtackades Ivars Jegers och Michael Johansson som avgående styrelseledamöter.

Handlingarna från årsmötet hittar du här.

 

 

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram