Maja Jerfström förlänger med Gefle IF!
2020-12-21

Maja Jerfström fortsätter i Gefle!

Ni har nu träffat Jonas för första gången, vad är ditt intryck av honom?

⁃    Mitt första intryck av Jonas är positivt. Han känns som en bra tränare med höga ambitioner och som är seriös och driven. Jag ser fram emot en spännande säsong med honom som tränare. Jag tror att han kommer få laget att utvecklas och lyckas.

Vad är dina personliga mål med 2021?

⁃    Mina mål med kommande säsong är att fortsätta utvecklas som spelare samt träna hårt och utmana mig själv. Jag hoppas kunna bidra med mycket energi till laget.

David Färnströms ord om Jerfström:

⁃    Maja är en ung och spännande spelare som det ska bli spännande att se under kommande säsong. Har gjort bra framträdanden under säsongen som lovar gott inför framtiden. Kommunikativ och bolltrygg är det som kännetecknar Maja.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram