Lyckade veckor på Gefle IF:s SummerCamp
2017-08-11

Under veckorna 26–29 anordnade Gefle IF tillsammans med Gavlegårdarna och Länsförsäkringar Gävleborg för fjärde året i följd SummerCamp på Sörby IP. Lägret som anordnades för barn födda 2006–2004 blev enligt en av de två projektledarna Theodor Olsson väldigt lyckat och Theodor säger att flera av barnen vill komma även nästa sommar.

SummerCampet riktar sig främst till de barn som bor i Gavlegårdarnas fastigheter men nytt för i år var även att Gefle IF:s ungdomar erbjöds att komma. Under SummerCampets veckor var det aktiviteter på Sörby IP mellan kl. 9-15 varje vardag. Sommarlägret är inget renodlat fotbollsläger utan det spelades både brännboll och lektes andra lekar under veckorna. Tillsammans med ledarna för lägret gjordes det också en hel del utflykter, bland annat till Engeltofta för bad och till Uddans för dans. Mycket uppskattat var den utflykt som gjordes till Årsunda och Bernhardssons Gårdskött där den före detta Geflespelaren Daniel Bernhardsson driver sin gård. Ungdomarna fick hälsa på djuren men fick också en liten inblick i hur det är att driva en gård.

Under lägret kom det även besök från SISU Idrottsutbildarna som pratade om vad det innebär att vara en bra kompis, att visa respekt och om vikten av en bra kost.

Gefle IF vill tacka alla ledare och ungdomar som gjorde veckorna fantastiska, självklart vill vi också tacka alla sponsorer som gjorde att lägret blev möjligt att genomföra.

Tack till huvudsponsorerna Gavlegårdarna och Länsförsäkringar Gävleborg, resepartners VS Perssons Bussar och Nettbuss Stadsbussarna samt matleverantören ICA Kvantum Fjällbacken!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram