Lova Johansson förlänger med Gefle IF!
2020-12-23

Lova Johansson förlänger sitt kontrakt!

Vad fick dig att gå till Gefle inför den gångna säsongen?

⁃    Jag valde att spela kvar i Gefle IF för att jag verkligen tror på både spelare och ledare inför säsongen 2021! Jag tror att vi har goda förutsättningar att komma högt upp i tabellen och reparera våra brister från förra året.

Vad är dina mål inför 2021?

⁃    Mina mål för 2021 är såklart att ta en plats i startelvan. Det är många bra spelare i år vilket gör att konkurrensen blir svårare, men jag ska försöka ge mig själv dom bästa förutsättningarna. Jag hoppas och tror att vi kommer få en bra laganda eftersom att vi är ett sånt härligt gäng!

Davids ord om Lova:

⁃    En ung och spännande spelare som kan blomma ut under 2021. Hon har gjort bra framträdanden som lovar gott inför framtiden. Löpvillig längs med kanten och ett bra tillslag kännetecknar Lova.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram