Lika Som Bär ny huvudpartner till Gefle IF Fotboll
2019-12-14

I dagarna har Gefle IF fotboll gjort klar med en ny huvudsponsor till föreningen, det första nya huvudpartner-avtal sedan föreningen var i Allsvenskan 2016. Vi tog oss ett snack med affärsansvarige Sebastian Zettergren och självklart vår nya sponsor!

Välkomna till Gefle IF Fotboll! Vilka är ni?
- Vi är en flyttfirma som ursprungligen grundades i Norrköping 2012. Sedan dess har vi också etablerat oss i Linköping och nu Gävle. Vi utför dock uppdrag över hela landet, säger Billy Petersson, VD för Gävleföretaget.

Berätta lite om ert företagsnamn.
- Vi gör saker lite annorlunda än många andra. 2011 hjälpte vi IFK Norrköping i flytten av deras gamla kansli till nya lokaler. Under den processen kläckte brorsan ur sig ”ska vi inte starta en flyttfirma?”. På den tiden hade ingen av oss körkort, men det hade vår far. Så i början hette företaget ”Två bär och bara en far”.  För namnet Lika Som Bär vann vi 2014 pris för Sveriges bästa företagsnamn och efter det tog det rejäl fart. Men vår viktigaste vision är ändå att vara Sveriges trevligaste flyttfirma!

Hur kommer det sig att ni etablerar er i Gävle?
Som sagt gör vi saker lite annorlunda. Vi såg en artikel i en tidning att Gävle hade en arbetslöshetsstatistik som var bland dom högsta i landet. Då bestämde vi oss för att etablera kontor här uppe. Vi brinner för att hjälpa människor!
Utöver det är vi också riktiga fotbollsnördar så väl på plats vill vi såklart också hjälpa Gefle IF att bli en elitförening igen, både på herr och damsidan.

Varför kliver ni in som huvudpartner i Gefle IF Fotboll?
Vi anser att det inte finns någon bättre tidpunkt att investera i Gefle IF, vi vill göra resan tillsammans!  Grundstenen för vårt partnerskap är såklart vårt fotbollsintresse i kombination av en samsyn på värdegrundsfrågor.
Gefle IF är också en bra plattform för att bygga vårt varumärke och kontaktnät i Gävle.

Hur ser ni på Gefle IFs framtid?
Vår bild är att klubben har en spännande framtid, med bra saker på gång både på och utanför fotbollsplanen. Gävle som stad förtjänar elitfotboll på herr och damsidan och vi tror att vi kan vara en viktig pusselbit för att få det att ske, avslutar Billy Petersson.

Sebastian Zettergren, affärsansvarig i Gefle IF Fotboll säger såhär om det nya partneravtalet.
- Det är ett viktigt ekonomiskt avtal för föreningen likaväl som vi får in engagerade partners som kommer vara bra ambassadörer för klubbmärket.
Att vi gör ett positivt årsresultat för första gången på mycket länge är framförallt tack vare effektiva kostnadsbesparingar.
Det här partneravtalet ser jag som ett startskott på ett kommande lyft på intäktssidan.
Att det dessutom är klubbens första nya huvudpartneravtal sedan vi var i Allsvenskan 2016 är för mig ytterligare ett bevis på att vi är på en bra kurs och jobbar med rätt saker som attraherar näringslivet, avslutar Sebastian Zettergren.

 

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram