Leo Bengtsson lånas in till Gefle IF FF
2018-04-04

Gefle IF FF lånar in Leo Bengtsson, offensiv mittfältare född 1998, från Hammarby IF. Klubbarna har skrivit ett samarbetsavtal vilket möjliggör en utlåning. Utlåningen löper primärt fram till sommaruppehållet. Bengtsson har erfarenhet från ungdomslandslag och gjorde sju startmatcher och elva inhopp i allsvenskan förra året. Bengtsson ansluter direkt till Gefle IF FF och förväntas bli spelklar redan till nästa match mot IK Brage.

– Leo är en spelare med fart och skicklig att utmana en mot en. Han höjer konkurrensen i truppen, är väldigt talangfull med hög potential och ligger i linje med den offensiva fotboll vi vill spela, säger Johan Mjällby, huvudtränare i Gefle IF FF.

– Vi ser en oerhörd potential i Leo och med detta får han spela matcher på en bra nivå. Vi räknar med att Leo kommer tillbaka till oss efter utlåningen som en ännu starkare spelare, säger Jesper Jansson, sportchef i Hammarby IF.

Vi hälsar Leo varmt välkommen till Gefle IF FF!

Häng med Carrickläktaren och se Leos första match i himmelsblått borta mot Brage på måndag. Läs mer och anmäl dig HÄR!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram