Läget är akut. Just nu slår GIF-Hjärtat dubbla slag!
170518 Gefles Christian Ljungberg deppar efter fotbollsmatchen i Superettan mellan Gefle och …ster den 18 maj 2017 i GŠvle. Foto: Johanna Lundberg / BILDBYRN / kod JL / 135827

Att arbeta och att vara verksam i Gefle IF innebär att ha ynnesten att få arbeta med fotboll som är en av de största globala idrotterna och samhällsmotorerna i världen. Det är att få bidra till att göra skillnad för nästan 1000 barn och ungdomar. Vi har barn och ungdomar som ser oss som en viktig tillhörighet, kanske den viktigaste, där man bara får vara, träna fotboll, formas till en deltagande och engagerad människa och vara del i en grupp, accepterad för den man är.

Det här ställer krav på våra ledare, på alla våra ledare, som lägger ner enormt med tid och engagemang för att kunna möta varje människa där de är. Det är slitigt, men också utvecklande och roligt.
För att vi ska kunna vara attraktiva och erbjuda både fotbollsträning, aktiviteter som summer camp, domarkurser, ledarutbildningar, fotbollsakademi mm, så krävs också den yttersta eliten. Här formas våra förebilder, här finns underhållningen, spänningen, måstematcherna, tävlingsmomentet och även här tillhörigheten, ja allt det som utgör både själ, hjärta och klubbmärke – vår identitet. I det finns också en stor del av affären dvs inkomsterna.

VI HAR DET TUFFT NU.

Många i vår förening sliter för att vi ska få alla viktiga delar att gå runt. Att trilla ur Allsvenskan ner i Superettan och att dessutom hamna i Superettans botten gör ont på flera sätt. Kraven på oss som elit- och breddförening finns kvar, men resurserna har krympt, rejält. Vi har tappat 15 miljoner kronor i och med uttåget ur Allsvenskan. Vi har lyckats spara 8 miljoner kronor, men med uteblivna sportsliga framgångar för A-laget och ett kännbart tapp av publik på våra matcher gör att vi går på fälgarna.

VI BEHÖVER DIN HJÄLP, FÖR VI ÄR ÖVERTYGADE OM ATT TILLSAMMANS, SÅ KAN VI ÅSTADKOMMA MER!

Vi vill fortsätta att utbilda fotbollsspelare, ledare, domare och samhällsengagerade, deltagande människor och vi vill ha A-lag som spelar på elitnivå. Vi vill ta större ansvar och kunna utveckla Sörby IP till en modern mötesplats som skapar inkludering och motverkar segregering och utanförskap.
Vi ser över allt vi kan och laddar också om inför hösten. Vi behöver bredda våra herrars A-lagstrupp, för att få den mer komplett, minska sårbarheten och öka möjligheterna för bra träningskvalitet och vunna poäng. Transferfönstret är öppet till den 31a juli och vi behöver värva.

HJÄLP OSS UPP, JUST NU ÄR DET DUBBELT UPP!

Vi i Gefle IF behöver din hjälp nu och bl a därför drar vi igång en swishkampanj. Vi tar ansvar för att fortsatt se över kostnaderna så väl som intäktsmöjligheterna. Vi öppnar därför möjligheten för att du ska kunna bidra, så att vi får in medel, för att kunna ladda om och skapa goda förutsättningar framåt. Just nu är dessutom ditt bidrag värt det dubbla. Det då vi har en partner vars GIF-hjärta slår dubbla slag och som dubbar allt du swishar in. Swisha ditt bidrag idag och ge oss den skjuts vi behöver.
Tillsammans skapar vi ett bättre Gävle. Tack för att du är med och bidrar!

Se presskonferensen live via mittmedia.

Styrelsen
Gefle IF fotboll

SÅ HÄR HJÄLPER DU TILL

Swisha Gefle IF
1235356449

eller
Sätt in pengarna på bankgiro: 358-5684.

Märk bidraget "Swishkampanj GIF.

 

 

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram