Lagbygget fortsätter

Idag kan vi presentera spännande nyheter för vårt damlag, Lee Winroth som tillhört ex-allsvenska Kvarnsvedens IK och Jennifer Wiker, målvakten med de snabba reflexerna väljer att förlänga med Gefle IF.

Lee kom till Gefle IF inför den gångna säsongen och imponerade under våren med sitt karaktärsfulla spel, efter en kortare sejour i USA kom mittfältaren hem igen och fortsatte visa hög klass även under hösten och är nu alltså klar för spel i Gefle IF även 2019.

  • Jag insåg väl efter några veckor i USA där jag spelade collegefotboll att man inte behöver åka ända dit för att lyckas. Förutsättningar för det finns i Gefle och det är just därför jag väljer att förlänga. Jag trivs i vår miljö med spelare och ledare, jag tror på vår vilja att satsa och strävan att komma framåt. Jag ser fram emot säsongen 2019, nu vill jag bara köra igång, säger Lee.

Trots anbud från andra klubbar väljer Jennifer Wiker att satsa vidare i sin målvaktskarriär i Gefle IF säsongen 2019.

  • Vi är mycket glada att Jennifer väljer att förlänga med ytterligare en säsong i Gefle IF, säger tränare Niklas Spångberg och fortsätter. Jennifer är en orädd målvakt med snabba reflexer vilket gör henne bra i närspelet.

Jennifer beskriver sammanhållningen som en av de orsaker till varför hon väljer att förlänga och vidare tror hon på stenhård konkurrens i laget men att det kan vara utvecklande.

  • Jag trivs otroligt bra i Gefle IF, sammanhållningen och den motivation som finns i laget både bland lagkamrater och ledare är något jag aldrig känt innan. Vi har otroligt duktiga spelare så konkurrensen kommer att vara hård men det kommer att utveckla både mig som enskild spelare men också som lag. Vi utmanar varandra och låter oss tillsammans bli ännu bättre, avslutar Jennifer.

Fler nyheter om damlaget kommer inom kort, håll dig uppdaterad på hemsida och sociala medier!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram