Körkort mot nya mål
2017-03-14

Som medlem i Gefle IF får du som en av förmånerna 10% rabatt på körskoleutbildningar. Det tack vara att AnSan´s Trafikskola är ny samarbetspartner till föreningen.

AnSan´s Trafiksskola går in och stöttar Gefle IF som förening men har valt att lägga extra fokus på elitsatsningen som damlaget gör.

Varför väljer ni att bli partner till Gefle IF?
Gävle är en idrottsstad med gamla anor. När det nu är dags för Gefle IF:s damer att ta plats på fotbollskartan vill vi gärna vara med och stödja dem.

Berätta lite om erat företag
AnSan´s Trafikskola startade redan 1993 och är en av Gävles äldsta trafikskolor. Många elever har passerat hos oss genom åren och nu kommer eleverna vars föräldrar tog körkort hos oss på 90-talet! Vi utbildar på B-körkort, BE-körkort, B-96 behörighet och AM-körkort.(EU-moped) Vi har dessutom Introduktionskurser för privat övningskörning samt Riskettan.

 Vad tycker du Gefle IF gör för samhället?
Det är mycket viktigt att det finns bra sysselsättning för våra barn och ungdomar. Jag vet att Gefle IF har en stor ungdomssatsning på både flick- och pojksidan, och tycker att det är väldigt positivt! Barnen får tidigt lära sig vikten av kamratskap, samarbete och ansvar samtidigt som de rör på sig och har roligt.

Berätta lite kort om rabatterbjudandet till Gefle IF-s medlemmar?
Vi vill erbjuda alla medlemmar 10 % rabatt på följande (som ej kan kombineras med andra rabatter och erbjudanden):

  • Teorikurs
  • 10-paket körlektioner
  • Startpaket
  • Riskettan
  • AM-paket

Bli medlem i Gefle IF här.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram