Klubbdirektör David Norell-Hussein går vidare till nytt uppdrag
2019-09-04

David Norell Hussein har valt att lämna sitt uppdrag som klubbdirektör i Gefle IF FF. Han har arbetat i rollen som klubbdirektör sedan februari 2018 och väljer nu att axla ett nytt uppdrag utanför fotbollssfären. David Norell-Hussein slutar i början av november och går då vidare till ett arbete som marknad- och säljansvarig inom IT-sektorn i Stockholm.

- David är och har varit en oerhört uppskattad medarbetare och klubbdirektör för Gefle IF FF och vi är de första att beklaga hans beslut. Rollen som klubbdirektör är mångfasetterad och periodvis en utsatt position då det finns många förväntningar och åsikter kring vad verksamheten ska leverera och klara av. Vi kan bara tacka David för ett enastående utfört uppdrag och ta tillfället i akt för att se över vilken profil som vi ser behövs för föreningen i uppdraget framåt, säger Malin Rogström ordförande i Gefle IF FF.

-Det har varit en intensiv, lärorik men också bitvis frustrerande tid, förklarar David Norell Hussein. Arbetsbelastningen har varit hög och jag känner att det inte blir hållbart på sikt utifrån min familjesituation och därför har jag kommit till slutsatsen att det är bättre att lämna över rollen till någon annan med ny energi och motivation, menar David.

Styrelsen har, precis som man brukar vid en vakans, tagit tillfället i akt och ser över organisationen och behoven, för att säkerställa att vi rekryterar den roll och den profil som vi är i allra mest behov av i arbetet framåt.

Styrelsen Gefle IF fotboll

Kontaktpersoner:

David Norell-Hussein, klubbdirektör, 070-2230855

Malin Rogström, ordf Gefle IF FF, 070-2323545

 

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram