Klara Spångberg till landslagsläger

Gefle IF:s Klara Spångberg, som är ett av damernas duktiga nyförvärv för säsongen är uttagen som en av totalt 32 spelare till landslagsläger med F 17 landslaget 20-24 februari. Vi snackade med Klara om hennes förväntningar på lägret.

Klara, hur känns det att få åka iväg på landslagsläger?

Det känns bra! I och med att jag deltagit på ett läger tidigare så kan jag slappna av mer den här gången, nu kan jag fokusera på min prestation och börja på den nivå där jag slutade senast. Jag är i bra form och har hunnit med en träningmatch med Gefle och åker ner till Bosön för att prestera på topp och försöka visa upp mina spetsegenskaper.

Gefles tränare Tomas Axlund ser mycket positivt på nyförvärvets uttagning och säger;

Vi är väldigt glada åt att Klara ville komma till oss i Gefle och fortsätta sin utvecklingsresa här. Vi har försökt sätta henne i bra form inför lägret och allt talar för att hon kommer att leverera med bra prestationen på Bosön.

Klara är en del av vår långsiktiga satsning och vi i Gefle IF vill önska henne stort lycka till på lägret.

Lycka till Klara!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram