Kick-off 2019
2019-04-04

Det känns som att det är något nytt på gång, det är en ny känsla. Både bland styrelsen och ledare och spelare, säger Fredrik Thorgren, Regionchef Fast Partner i Gävle

Under onsdagskvällen arrangerade Gefle IF årets kick-off för företag och sponsorer i VIP-logen på Gavlevallen.

Både dam-och herrlag och ett drygt 40-tal sponsorer och samarbetspartners samlades och avnjöt mat och sällskap under ledning av konferencier Petter Barrling.

Den första timmen ägnades åt samtal och intervjuer på scen, där både klubbdirektör David Norell-Hussein och ordförande i Gefle IF, Malin Rogström, fick svara på frågor om Gefle IF och framtiden för föreningen.

Därefter blev det dags för tränarna att komma upp på scenen, och både Tomas Axlund och Marcus Bengtsson rev ner applåder från publiken.

Även intervjuer med herr- och damspelarna Sebastian Sandlund, Jake McGuire, Gabrielle Wågström och Klara Spångberg var uppskattade inslag.

Därefter blev det dags för mat och mingel innan kvällen avrundades runt halv åtta-snåret.

  • Det blev en lyckad kväll där vi för första gången anordnade vår KickOff på hemmaplan. Oerhört kul att se att många av våra långvariga partners fortfarande är med oss, samt att vi även har ett par nya företag i gemenskapen. Det är viktigt att vi fortsatt kan ge våra partners möjligheten att träffas samt att få bekanta sig med våra spelare och ledare, säger David Norell-Hussein, klubbdirektör Gefle IF Fotboll.

Fredrik Thorsén från Allkontor och Fredrik Thorgren från Fastpartner var båda nöjda med kvällen.

  • Jag tycker att det var bra att vi var här på arenan, vi brukar vara på hotell annars, men det var en annan stämning här, så det känns bra, säger Fredrik Thorsén.

 

  • Det är kul att vara här och få träffa andra samarbetspartners. Ett bra tillfälle att få träffa spelare och ledare så det är jättekul, säger Fredrik Thorgren.

Vad betyder det för er som partner att vara med i ett sådant sammanhang?

  • Framförallt är det ju för att visa att man stöttar föreningen och sen så knyta kontakter med företag och ännu mer mot föreningen. Det är det bästa med såna här arrangemang, säger Fredrik Thorsén.

 

  • Det är klart, är man en samarbetspartner så behöver man kanske vara med och visa upp sig på ett sådant här tillfälle. Vi är en del av det nya Gefle IF, säger Fredrik Thorgren.

Vad tycker ni om kvällens tillställning?

  • Det är jättebra. God mat, bra upplägg, det var bra överlag, säger Fredrik Thorsén.

 

  • Jättebra, det känns som att det är något nytt på gång, det är en ny känsla. Både bland styrelsen och ledare och spelare, säger Fredrik Thorgren.

Fredrik Thorsén och Fredrik Thorgren

Partners, ledare och spelare samlades för att starta igång 2019 års säsong.

 

Text: Gustaf Hallin

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram