Karin Weinacht skriver på för Gefle IF

Idag kan vi glatt presentera 24-åriga Karin Weinacht som nytt nyförvärv till klubben!

  • Vi är mycket glada att Karin, med erfarenheter från högre divisioner, väljer att skriva på för oss, säger Gefletränaren Tomas Axlund. 

Den offensiva mittfältaren spelade i Hudik innan hon gjorde framgång i Moheds SK, senast var hon i Gefles kommande seriekollega, Ljusdals IF, som säsongen 2018 spelade i Elitettan. Men framöver ska vi alltså få se henne i den himmelsblå-randiga tröjan!

  • Jag kontaktade Gefle IF självmant då jag hört mycket gott om klubben, det känns som en seriös miljö med talangfulla spelare och ledare, inleder Karin och fortsätter. Jag har stött på Gefle IF tidigare i träningsmatcher med Ljusdal och det har alltid vara tuffa matcher. Gefle IF kännetecknas av stark gemenskap och en otrolig kämparglöd; ett lag som aldrig viker sig. Det talar för sig själv när man som nykomling i division 1 kommer som tredje lag. Hatten av!

Axlund ser Karin som en giftig, offensiv kantspelare med bra egenskaper som passar i 1 mot 1 - spel, och han ser fram emot att se henne i Gefles miljö.

  • Utvecklingsmöjligheterna i Gefle är av hög klass. Främst tack vare de otroligt duktiga spelarna som bidrar med hård konkurrens i laget men även de fina förutsättningarna  med en riktigt bra arena med anslutning till gym. För egen utveckling är Gefle IF det rätta för mig och jag är otroligt laddad för ett nytt fotbollsår i den blå-vita tröjan, avslutar Karin.

Inom kort kommer vi att presentera ytterligare nyförvärv för vårt talangfulla u-lag som efter seriesegern i höstas tar klivet upp i division-2 kommande säsong! Håll dig uppdaterad på hemsida och sociala medier!

 

 

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram