Kampanjpris på säsongskortet 2024
2023-01-01

Vår återkomst i Superettan slutade med en klart godkänd niondeplats i tabellen. Men säsongen 2023 är historia nu. Det är dags att blicka fram mot 2024! 

Köp ditt säsongskort här!

Var med och fyll Gavlevallen när Superettan drar igång i vår. Med ditt stöd i ryggen växer vi. Det är tillsammans med er supportrar som vi tar gemensamma kliv mot större framgångar.

Förutom samtliga 15 hemmamatcher i Superettan 2024, ingår även följande när du köper säsongskortet:

  • Alla träningsmatcher
  • Alla hemmamatcher för Damlaget
  • Alla hemmamatcher i Svenska cupen
  • Din egen plats på Gavlevallen
  • Billigare pris jämfört med lösbiljetter

 

Fram till och med 7 januari 2024 erbjuder vi alla som köper ett säsongskort ett kampanjpris. Du ser priserna i vitt i bilden här nedanför. Efter 7 januari är det ordinarie priser (marinblå färg) som gäller.

Köp ditt säsongskort här!

Om du som hade säsongskort 2023 vill sitta kvar på samma plats kommande säsong, så reserverar den åt dig fram till 31 januari. Passa på att teckna ditt säsongskort nu!

Teckna sitt säsongskort före 7 januari och få ett kampanjpris!

Du vet väl om att du kan ha ditt säsongskort i vår app Gefle IF Live? Då har du alltid det med dig, var du än är. Du kan också se mål och höjdpunkter från matcherna i Superettan direkt i appen. Eller läsa de senaste nyheterna från klubben.

Du kan enkelt ladda hem den här:

AppStore

Google Play

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram