Kamp och dueller väntar i omgång fem
2017-05-24

Imorgon, torsdag, är det dags för omgång fem i damer division 2 och Gefle åker till Skogsvallen för att möta Stensätra IF. Hemmalaget har öppnat serien bra med två vinster, en oavgjord och en förlust och ligger därmed femma i tabellen. Inför matchen tog vi ett snack med tränare Tomas Axlund.

Tomas, ni har öppnat serien starkt med tre vinster och en oavgjord, vad säger du om er inledning? Vi har fått en bra start på serien där vi egentligen bara är missnöjda med de första 30 minuterna borta mot Sandviken. Vårt spel har fungerat bra och vi är glada åt poängen och de mål vi producerat.

Imorgon möter ni Stensätra IF, vad har du för bild av dem? Stensätra är ett lag som gör bra ifrån sig år efter år och de är särskilt svårslagna på hemmaplan. Vi spelade två tävlingsmatcher på Skogsvallen 2016 och vi har en tydlig bild av vad som väntar oss imorgon.

Matchen spelas på gräs, finns det något ni kommer att ändra på i ert spel på grund av underlaget? Ja det skiljer ganska mycket i vårt sätt att spela på en naturgräsplan om man jämför med en hemmamatch på Gavlevallen. Det blir en annan typ av matchbild med mera kamp och flera dueller.

Läget i truppen? Läget är fortsatt bra och vi har tagit ut de spelare som vi tror kan matcha förutsättningarna bäst imorgon.

Matchen spelas på Skogsvallen i Stensätra kl.19:00 imorgon 25/5. Om du inte kan vara på plats kan du följa liveuppdateringen på Gefle IF:s Instagram.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram