Kajsa och Jessica förlänger

Idag kan vi glatt presentera att Kajsa Erihn och Jessica Westrin valt att förlänga med Gefle IF.

  • Kul att lagets kamikazepilot spelar i Gefle IF även 2019, säger tränare Niklas Spångberg och fortsätter. Kajsa är en orädd spelare som alltid ger 100% på träning och match, hon visade även prov på sitt fina huvudspel denna säsong med några snygga nickmål.

Kajsa som nu skrivit på för sin sjätte säsong i Gefle IF trivs bra i laget och föreningen och minns särskilt hennes mål i DM-semifinalen 2017 mot IK Huge.

  • Som mittback gör jag ju inte mål så ofta så att få vara med och bidra till vårt första DM-guld på seniornivå är absolut en av höjdpunkterna i GIF såhär långt, säger Kajsa.

Jessica Westrin inleder nu, trots uppvaktningar från andra föreningar, sin tredje säsong i Gefle IF och säger såhär om fortsättningen.

  • Jag väljer att fortsätta i GIF för att jag trivs otroligt bra med alla tjejer och tränare. Jag tror på det vi gör och känner ett stöd från föreningen. Inför säsongen 2019 tror jag det kommer att bli viktigt att fokusera på vårt eget spel, hur vi kan utveckla det för att nå ytterligare en nivå, avslutar Jessica.

Spångberg beskriver Jessica som en spelare med karaktär och inställning.

  • Hon har historiskt haft en förmåga att göra viktiga mål. Vi är glada att hon väljer att förlänga och ser mycket potential i henne, avslutar Spångberg.

Håll dig uppdaterad på hemsidan och våra sociala medier för fortsatt uppdatering om lagbygget 2019!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram