Josefine Blom väljer Gefle även hon
2019-11-20

Efter en strulig vårsäsong med fotledsoperation och lång rehabilitering kom Jossan tillbaka med besked under hösten. Vi kan nu med glädje meddela att hon väljer att stanna kvar i föreningen minst en säsong till.

Jossan spelade 11 matcher, varav 10 från start under den gångna säsongen och säger såhär om varför hon väljer att stanna i Gefle IF.

Jag har en bra känsla för framtiden i GIF och vill vara en del i den satsningen klubben gör. Att GIF anställer en meriterad tränare på heltid känns riktigt roligt. Jag trivs bra och vill fortsätta utvecklas och känner att GIF är den rätta miljön för det.

Säsongen 2020 ser Jossan positivt på och fortsätter

Med vår starka sammanhållning och proffsiga förutsättningar har jag en positiv känsla för säsongen 2020. En spännande nystart för truppen med ny tränare, viktiga spelare som stannar kvar och intressanta nyförvärv. För min egen del ser jag fram emot att träna och spela en hel säsong skadefri.

 

Fler nyheter väntar inom kort, håll dig uppdaterad.. 

Foto: Nathalie Andersson

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram