Jonas Lantto hyllas på derbyt!
2019-05-08

Förra säsongen blev den sista för vår tidigare lagkapten och kulturbärare Jonas Lantto i Gefle IF. Jonas kom till Gefle IF 2007 från Kiruna och är den spelare som har gjort flest allsvenska matcher i klubbens historia, 274 st. Med anledning av det togs beslutet att pensionera Jonas nummer 17, för första gången i Gefle IFs historia.

Så här sa Jonas då efter beskedet:

  • Jag känner mig oerhört hedrad av att mitt nummer kommer pensioneras i Gefle IF. Det var inget jag ens kunde tänka tanken om när jag kom till klubben 2007. Jag känner en enorm stolthet att jag representerat klubben i så många år och i så många matcher och Gefle IF kommer alltid vara laget i mitt hjärta, säger Jonas Lantto.

Vi vill ge så många som möjligt chansen att ge Jonas den hyllning han förtjänar och det är nu klart att Jonas återvänder till Gävle den 15 juni, för att innan avspark mot Sandvikens IF signera tröja nr 17 på plan inför fullsatta läktare. Tröjan kommer sedan ramas in och hängas upp på Gavlevallen.

Varmt välkomna till årets derby och fotbollsfest i Gävle!

Har du inte säkrat din biljett ännu gör du det här: FÖRKÖP GEFLE-SANDVIKEN 15 JUNI 

 

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram