Jesper Florén lämnar 
2018-12-14

Det står nu klart att Jesper Florén lämnar Gefle IF. Jesper kom till Gefle från GAIS 2014 och gjorde totalt 130 matcher.

  • Jag vill tacka alla i och runt föreningen för de här fem åren jag varit i Gefle IF. Det har varit mycket upp och ner under tiden men jag väljer att ta med mig de positiva delarna, som kvalet mot Ljungskile, premiären på Gavlevallen och bragdhösten 2017. Tack för mig och lycka till framöver!

 

Det står även klart att målvakten Viktor Frodig lämnar Gefle för Umeå FC.

Gefle IF vill tacka Jesper och Viktor för den tid som varit och önskar stort lycka till!

 

Foto: Bildbyrån

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram