Intervju med vår partner Gefleborgs flyttservice

Fotbollssäsongen är slut men arbetet inför säsongen 2018 pågår för fullt. Vi tog oss ett snack med Henrik Wigren från Gefleborgs Flyttservice, en av dem som redan innan kontraktet var säkrat skrev sponsoravtal för 2018.

Kan du berätta lite om er Henrik?

Vi är ett företag i flytt och servicebranschen som vill göra skillnad genom att försöka vara ett föredöme för "de våra" i en ifrågasatt och oseriös bransch. Det är därför vår vision är "vi flyttar branschen". Genom att på ett för branschen ovanligt sätt arbeta med service, kvalitet och trygghet skapa en ny standard som vi tror kommer förändra hela branschen till det bättre.

Det här blir ert tionde år som samarbetspartner till oss, varför sponsrar ni Gefle IF?

Vi har ett starkt varumärke och är kända i regionen. Men vårt produktsortiment är mycket bredare än bara flyttjänster och Gefle IFs nätverk är en viktig kommunikationskanal för oss, där vi får möjlighet att träffa andra företag i regionen. En annan viktig del är Gefle IFs oerhörda jobb med barn och ungdomar. Ett Bättre Gävle gynnar hela samhället, både på kort och lång sikt. Vi vill också visa att vi stöttar Gefle IF i det oerhörda ungdomsarbetet och samhällsengagemanget föreningen gör vilket i slutändan också gynnar oss genom att vi tillsammans motverkar utanförskap och segregation.

Hur kommer det sig att ni redan i ett tidigt skede gjort klart inför nästa år, trots att ni inte visste vilken serietillhörighet Gefle IF skulle ha?

Vi förstår vikten för Gefle IF att kunna trygga nästa säsong så långt det är möjligt i ett tidigt skede, oavsett serietillhörighet. Det är oerhört viktigt att vi som lokal sponsor och partner till Gefle IF står upp även när det blåser. Gefle IFs kraft i samhället förändras inte med en serietillhörighet och för oss är det självklart att stå bakom föreningslivet, alltid, oavsett.

Vad betyder Gefle IF för staden?

Det är väldigt viktigt för stan att ha ett elitlag inom fotboll för att kunna fortsätta motivera barn och ungdomar till en meningsfull fritid och skapa förebilder inom idrotten. Föreningslivet har i flera undersökningar visat sig vara ett av dom mest framgångsrika koncepten för en lyckad integration.

Vad vill du skicka med för uppmaning till övriga företag i regionen?

Hjälp till att underlätta för Gefle IF genom att teckna er tidigt och skapa en trygghet i den lilla organisationen som gör så fantastiskt mycket och bra arbete i föreningen. Det vore väl fantastiskt att kunna lägga tid på att utveckla föreningen och bli bättre som partner till alla sponsorer istället för att sitta i långdragna förhandlingar in till nästa säsong. Är ditt företag inte partner sedan tidigare så ta kontakt med klubben och lyssna av hur ditt företag kan hjälpa till. Ingen kan göra allt men tillsammans kan vi åstadkomma otroligt mycket!

Avslutningsvis, vad tror du om nästa säsong?

Jag tycker det ser otroligt intressant ut. Sett till vad laget presterade under höstsäsongen så är det klart att det finns en stor tilltro inför nästa säsong!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram