Intervju med Poya Asbaghi inför cupmötet mot Enskede IK
2017-08-22

Efter match igår mot Trelleborg i Superettan hörde vi med tränare Ashbagi om hur laget tänker inför mötet med Enskede IK i Svenska Cupen på torsdag.

Tung match igår och match redan på torsdag igen, hur laddar ni om?

Det är ett ganska tufft matchande överlag med sex matcher på två veckor. Det viktigaste för oss är att fördela våra resurser på ett bra sätt. Svenska Cupen är viktig samtidigt som det gäller att ställa upp med ett så fräscht lag som möjligt på torsdag.

Kommer ni att rotera något i laget eftersom det är seriematch på måndag igen?

Ja det kommer vi göra, vi kommer rotera men ändå ha ett slagkraftigt lag som kan åka till Enskede och vinna. Vi kommer ställa upp med ett så bra lag som möjligt på torsdag, samtidigt som vi vill ge chansen för några som matchats hårt att vila helt.

Läget i truppen?

Alla mår bra, det är inga konstigheter. Alla är tillgängliga inför torsdag.

Matchstart är 18.30 torsdagen den 24/8 på Enskede IP. Har du inte möjlighet att följa matchen på plats kan du alltid följa med liveuppdateringen via vårt Twitterkonto.  Dessutom kommer Enskede IK sända matchen live för 89:-. Länk till livesändningen hittar du här!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram