Inför Team TG - Gefle IF
2020-10-10

Hej Micke! Ni lyckades studsa tillbaka efter förra förlusten mot Karlslund och slog topplaget IFK Haninge nu senast. Varför funkade det så bra i denna matchen?

-Vi gör en hel match och är bra i alla skeden av denna match. Och med en sådan jämnhet i prestationerna så kan vi även få bra resultat med oss.

Är det något som du ändå tycker kan förbättras till nästa match mot Team TG jämfört med Haninge?

-Vi vill alltid förbättra oss i allt, men som vi pratat om och jobbat med mycket i år så är det just att spela spelet i alla skeden av matchen och vara uppmärksam hela tiden, vilket är något vi vill förbättra ännu mer.

Vad förväntar ni er av söndagens motstånd Team TG?

-Det är väldigt svårt att säga i och med att dom ju har haft väldigt turbulent i truppen sista veckan. Men det vi vet är att det är ett lag som vill spela bollen med kontroll framåt i banan och som har bra variation i att skydda ytor till att gå i press.

Hur är lagkänslan i laget nu med segern i ryggen?

-Känslan är väldigt bra så klart efter förra matchen. Men för att vara proffsig så handlar det om att njuta just den stunden efter matchen som man vunnit men att snabbt kunna börja förbereda sig för nästa utmaning. 

Några avbräck inför matchen?

-Oskar Karlsson, Nils Eriksson, Albin Lohikangas och Emin Gadzo är borta.

Matchen mot Team TG borta spelas imorgon kl 16.00.

Text: Markus Löf

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram