Inför Syrianska FC - Gefle IF
170902 Gefles Bajram Ajeti jublar med lagkamrater efter 0-1 under fotbollsmatchen i Superettan mellan Falkenberg och Gefle den 2 september 2017 i Falkenberg. Foto: Krister Andersson / BILDBYRN / Cop 147

Nu på söndag 24/9 gästar Gefle IF Syrianska FC i Södertälje för omgång 25 i Superettan. Vi hörde med tränare Poya Asbaghi om vad man tar med sig från Dalkurdsmatchen och om någon extra press ligger på laget.

En snöplig förlust senast trots mycket bra spel, vad tar ni med er från mötet med Dalkurd?

Vi får möta ett lag som gillar att ha boll och pressar högt och vi klarar av det och är faktiskt lite bättre än dem under matchen. Vi är självklart besvikna över resultatet men vet med oss vad vi kan och vad vi kan göra bättre.

Matchen mot Syrianska FC är en viktig match för att lägga lite avstånd till jagande lag, är det extra press eller sporre?

Det är mer en sporre, vi har varit satta under press genomgående under säsongen och under hösten har det varit väldigt många sådana matcher. Vi tar med oss de bra prestationerna vi gjort trots den pressen och bästa sättet att ta med sig det är att fortsätta vilja utvecklas till att spela bättre.

Läget i truppen? Bajram Ajeti och Christian Ljungberg är tillbaka.

Ja, vi får tillbaka dem. Jens Portin utgick ju förra matchen och är fortfarande otillgänglig annars är alla aktuella.

Matchen spelas 15.00 den 24/9 på Södertälje Fotbollsarena. Kan du inte följa med Skyblues dit, sänds matchen på TV4 Sport och liverapporteras även via vår Twitter och genom appen Gefle IF Live. Nu kör vi!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram