Inför Sundsvalls DFF - Gefle IF
2020-08-21

Hej David! Tung förlust mot Rimbo senast, hur var känslan efter matchen?

-Känslan var väldigt tung, jag tycker att det är vi som äger matchen och vi har flera lägen men vi lyckas inte få in bollen i mål. Vi har även dubbla stolpträffar precis efter varann. Jag tycker vi gör en väldigt bra match där vi kämpar på ända till slutet och det är synd att vi inte får med oss någon poäng.

Seriespelet har börjat rätt tungt för er del i år, är det något som märks i laget?

-Ja det är klart att det är märks när vi alla vet att det inte gått så lätt för oss i år. Men vi fortsätter jobba på hårt så tror vi det kommer att ge resultat.

Sundsvall borta på lördag, vad ska ni göra för att få ut maximalt av matchen?

-Vi ska fortsätta jobba hårt och spela vårt spel. Vi har också gått igenom lite taktiska moment för att försöka plocka poäng av obesegrade Sundsvall.

Hur har träningsveckan sett ut?

- Vi har haft en bra träningsvecka, i måndags hade vi återhämtande träning med taktisk genomgång. I tisdags var det många av spelarna som åkte med till div 2-matchen mot Valbo, riktigt kul med vinst där! Resterande tjejer körde ett tufft fys pass för att sedan vila på onsdagen. Torsdag och fredag körde vi träning med matchförberedande spel.

Status i truppen?

Frida Sikberg, Lovisa Henriksson och Emelie Bernhardsson ej spelbara.

 

Matchen Sundsvalls DFF  - Gefle IF spelas lördag 22/8 kl 13.00 på NP3 Arena i Sundsvall

.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram