Inför Stensätra IF med Gabrielle Wågström
2017-09-02

Imorgon söndag spelar damerna hemmamatch mot gästande Stensätra IF i omgång 15 av totalt 18 i division 2 Södra Norrland. Inför matchen pratade vi med Gefles lagkapten Gabrielle Wågström för att höra hennes tankar inför matchen. 

Gabrielle, hur kändes matchen senast mot Team Hudik?

Vi tar väl med oss den andra halvleken framförallt där det, efter 3-0 målet, flöt på bra och vi välförtjänt kunde göra fler mål efter bra spel.

Hur har veckan sett ut?

Det har sett bra ut, vi började med två fyspass och efter det har vi haft tre bra fotbollsträningar där vi fokuserat på vad som komma skall i matchen imorgon.

Vad tror du om matchen på söndag?

Jag tror att det kommer att bli tufft och vi måste verkligen ladda som vi alltid gör för nu i slutspurten kan allt hända.

Vad kan vi förvänta oss för spel av Gefle?

Jag hoppas att vi kommer att ha mycket boll för det trivs vi med men att vi måste vara beredd på omställningar.

Stensätra har sedan 0-1 förlusten mot Gefle i våras inte förlorat en match och har visat bra form de senaste veckorna, det gäller därför för Gefle att spela fokuserat och med gott tålamod.

Matchen spelas imorgon söndag kl. 17:00 hemma på Gavlevallen, kan du inte vara på plats  kan du följa matchen på Gefle IF:s Instagram. 

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram