Inför Sollentuna FK - Gefle IF
2021-04-09

Hej Mehmet! Analys från premiären mot Luleå?

-Analysen är att vi inte gör en bra prestation i 90 minuter, tyvärr. När vi dessutom har lite marginaler emot oss så blir resultatet därefter. Ettan Norra är som ett riktigt getingbo. Är man inte 100% i prestationen så är det alltid nära till förlust i denna serie.

Din bild av nästa motstånd Sollentuna?

-Sollentuna är en förening som gjorde en kanonsäsong förra året. Precis som nästan alla Stockholmslag så har man en spelaromsättning som är rätt stor. Vilket medför att samma förening kan ha väldigt olika lag från år till år. Vi förväntar oss dock en tuff motståndare och en tuff match. Vi möter ett bra lag på lördag.

Vad är det som ni behöver förbättra mot Sollentuna?

-Det här är en ny motståndare, på ett nytt underlag (naturgräs). Det är helt nya förutsättningar inför denna match kontra föregående mot Luleå. Det gäller att nollställa och gå in och försöka vara så nära 100% vi bara kan i allt vi gör för att på så sätt ge oss en möjlighet till ett positivt resultat.

Vad förväntar du dig att se av spelarna på planen i denna match?

-Vi förväntar oss att se proffsiga spelare i Gefle IF som ger allt från första till sista minut. Thats it.

Hur är stämningen i laget nu och känslan inför Sollentuna?

-Stämningen i laget är god trots förlusten senast mot Luleå. Självfallet en besvikelse över förlusten och prestationen. Men en serie varar i 30 omgångar över 7-8 månader. Vi kan inte bli för påverkade av enskilda resultat. Det gäller att ta lärdom och gå vidare, fokusera på nästa träning och nästa match.

Vilka spelare ser ut att missa matchen?

-Nils Eriksson är ej tillgänglig. Christoffer Ericson är osäker. Alla övriga spelare är tillgängliga för spel.

Matchen borta mot Sollentuna spelas på lördag kl 13.00.

Text: Markus Löf

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram