Inför Selångers FK – Gefle IF
2017-09-17

Seriesegern är sedan tidigare säkrad trots att det återstår två omgångar av damernas division 2. Under söndagsmorgonen åker Gefle upp till Sundsvall för att möta Selångers FK borta på Baldershovs IP kl. 12:00. Inför matchen pratade vi med Gefles tränare Tomas Axlund.

Tomas, hur har veckan efter seriesegern sett ut?

Framförallt har det varit en rolig vecka med fem pass där vi fick besök av Gefle IF:s F14 i onsdags. Det har varit en inspirerande vecka där vi njutit av att ha avgjort serien men där vi i slutet av veckan flyttat fokus mot helgens match. Matchförberedelserna ändrades något när vi fick besked om det förändrade spelunderlaget från naturgräs till konstgräs

Hur ser du på matchen mot Selånger?

För oss är det viktigt att avsluta serien på bästa sätt så att vi kan ta med oss en god känsla in i den viktiga träningsperioden som väntar inför division 1. Vi har satt upp nya delmål och vi är riktigt laddade inför Selånger borta och senare Hille hemma. Selånger är ett ungt talangfullt lag som försöker spela en utvecklande fotboll. Vi tror att det kommer bli en bra match där vi förhoppningsvis kommer äga mycket boll. Vi är glada åt de senaste bortamatchernas spel där vi presterat ett spel som liknar det på hemmaplan. Vi hoppas kunna fortsätta med vårt presspel och därmed skapa oss ett högt utgångsläge för att komma till avslut.

Läget i truppen?

Vi har fem spelare som inte kommer till spel i dagens match och vi lämnar också tre spelare hemma som kommer att spela i U-lagets match. Truppen som åker till Sundsvall är i väldigt bra form och vi kommer att få möjlighet att matcha laget på ett liknande sätt som förväntas nästa år.

 Matchen spelas kl. 12:00 på Baldershovs IP i Sundsvall, kan du inte vara på plats kan du följa matchen på Gefle IF:s Instagram.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram