Inför Selånger FK - Gefle IF FF

Imorgon lördag åker damerna till Sundsvall för att klockan 14:00 möta Selånger FK. Inför matchen har vi pratat med Tomas Axlund om segern senast mot Gustafs, veckan som varit och vad som väntar mot Selånger.

Tomas, hur upplevde ni matchen mot Gustafs?

Det var en riktig krigarmatch, en typisk höstmatch på naturgräs skulle man kunna beskriva det som. Det var kamp från minut ett och Gustafs är starka på hemmaplan så vi är glada att vi vann den matchen.

Vad tar ni med er från matchen?

Att det är perfekt att få spela två naturgräsmatcher i rad. Vårt spel skiljer sig ganska mycket beroende på underlag så det känns bra att åka upp till Sundsvall och att få spela på naturgräs igen.   

Hur har träningsveckan sett ut?

Det har sett bra ut i veckan, vi har hunnit med ett fyspass och tre fotbollsspass med ett pass på Brynäsvallen för att få känna på underlaget något extra inför matchen.

Hur går tankarna inför morgondagen?

Matchen kommer att kunna jämföras med den vi spelade mot Gustafs, en riktig krigarmatch där vi förväntar oss ett taggat Selånger. Det kommer att bli viktigt att göra jobbet och vi har satt som mål att förbättra vårt bollinnehav.

Läget i truppen?

Elin Bälin är skadad, Helin Ünal är inte tillbaka från sin hjärnskakning ännu och Beatrice Norberg är sjuk. I övrigt är all uttagbara för spel, glädjande är att Wilma Ullström är tillbaka i matchtruppen efter sin knäskada.

Matchen mot Selånger FK spelas imorgon lördag den 22 september klockan 14:00 på Selånger IP.

Matchfakta Gustafs GoIF – Gefle IF FF:

0-1 Clara Engstrand 12´

1-1 Elvira Bergman 31´

1-2 Clara Engstrand 39´

Startelva:

Beatrice Norberg

Elin Björklund, Kajsa Erihn, Gabrielle Wågström, Josefine Blom

Mathilda Henriksson, Lee Winroth, Ebba Gavlén, Elin Bälin (87´)

Ida Pettersson (60´), Clara Engstrand

Ersättare:

Tilda Keisu

Frida Larsson, Julia Planeskog (87´), Lina Bälin och Jessica Westrin (60´).

 

 

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram