Inför Sandvikens IF - Gefle IF Lördag 10/8 13:00
2019-08-10

Dags för ett nytt spännande derby när Gefledamerna åker till Jernvallen för att klockan 13:00 möta Sandvikens IF! Inför matchen har Tomas Axlund svarat på frågor om anspänning, uppladdning och den kamp som väntar.

Tomas, på vilket sätt har vinsten i höstpremiären påverkat veckan?

Allting blir mycket lättare, det är viktigt för både spelare och ledare att få svar direkt att det vi tränat på ger resultat. Det är även viktigt för fortsättningen att planen vi lagt upp visar sig ge poäng och att vi tillsammans tror på den.

Nu ska ni tar er an Sandvikens IF, hur är anspänningen inför derbyt?

Vi ligger perfekt i anspänning, vi lärde oss mycket ifjol och gjort två bra prestationer mot Sandvikens IF i år. Vi känner oss förväntansfulla inför dagens uppgift.

Vad kan vi förvänta oss för match på Jernvallen?

Vi förväntar oss ett Sandviken som med alla medel ska ta poäng vilket kommer att innebära ett stort tryck mot oss där de förväntas hålla i mycket boll. För oss kommer det att handla om att snabbt hitta in i det höga tempo som förväntas och att som vanligt när man möter topplag ligga rätt i försvarspositioner.

Läget i truppen?

Ebba Gavlén är borta efter den olyckliga skadan mot Ljusdal och Emelie Bernhardsson är tillbaka i truppen.

Derbyt mot SIF spelas idag lördag 10 augusti klockan 13:00 på Jernvallen i Sandviken. Hoppas vi ses!

Foto: Nathalie Andersson

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram