Inför Sandvikens IF - Gefle IF FF
2018-05-25

Dags för derby! Imorgon lördag åker Gefle till Sandviken och VM-arenan för att klockan 14:00 möta Sandvikens IF. Inför matchen har Gefles tränare Niklas Spångberg (med ett förflutet i SIF) svarat på frågor om derbynerver, uppladdningen inför matchen och lagets form.

Niklas, hur har ni i veckan laddat för matchen mot Sandviken?

Vi har inte gjort några förändringar i uppladdningen utan har förberett oss som vi brukar med motståndarkoll och har metodiskt jobbat med vårt spel och det vi ska fokusera på.

Hur känns det för dig personligen att återvända till VM-arenan?

Det är klart att det känns lite annorlunda såhär inför jämfört med andra matcher men så fort domaren blåser igång kommer det att vara som vilken match som helst. Det känns inspirerande att komma till VM-arenan och få spela.

Finns det derbynerver?

Det kan jag inte påstå att jag märkt av, det känns inte annorlunda utan vi har tränat på som vanligt.

Hur är läget i truppen?

Truppen är hel och frisk och alla spelare är redo och vill ha en plats i startelvan imorgon kl. 14.

  • Eftersom man vill göra matchen till en riktig folkfest hoppas jag att så många som möjligt från Gävle åker till Sandviken för att stötta oss. En festlig inramning av matchen tycker jag spelarna är värda, avslutar Spångberg.

Derbyt mot Sandvikens IF spelas imorgon lördag 26 maj kl. 14:00 på VM-arenan, Sandviken. Självklart hoppas vi på så många Geflefans som möjligt, vi ses!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram