Inför Piteå IF - Gefle IF
2021-08-04

Hej Micke! Ni avslutade vårsäsongen med en vinst. Hur skulle du summera våren?

- Ja det var skönt att få vinna sista matchen, vi har haft lite för stor nivåskillnad på vår prestation under våren och det har ju såklart lett till oönskade resultat, vi är över lag inte nöjda med det utan vi hoppas på att dels få en bättre jämnhet och att vi ser en lite större kvalité genom hela matcher.

Hur har uppehållet varit? Tycker du att det var bra med ett uppehåll eller tvärtom?

- Både och , jag tror nog att det är delad känsla med det i laget och för egen del har det varit bra då det här varit mer tid att titta igenom och analyserat vårat spel och få en ännu bättre helhet av vad vi gjort under våren.

Transferfronten, kan nån förändring ske? Vilken position vill du helst förstärka på nu?

- Vi tittar alltid på om vi kan hitta spelare som kan komma in och stärka laget och att det passar in i vårt spel och i gruppen, sen så är det ju såklart konkurrens om spelare och Division 1 kanske inte är det första valet för spelare med den kvalitén som vi önskar få in.

Piteå borta. Vad är dina spontana tankar om den här matchen?

- Piteå borta är en svår bortamatch, det är många som åkt ditt upp och fått det svårt. Jag hoppas att vi kan komma upp på våran högsta nivå och att spela med det så länge som möjligt i matchen.

Vad är det som blir extra viktigt för att ta 3poäng?

- Att ha en hög nivå genom hela matchen och vara väldigt uppmärksam på deras kontringar.

Truppstatus inför Piteå?

- Christoffer Ericson och Nils Eriksson är skadade. Amadou Kalabane, Erik Granat och Oskar Karlsson är avstängda.

 

Matchen mot Piteå borta spelas på torsdag kl 13:00 och visas på SportExpressenPlay samt Gefle Dagblad och Arbetarbladet.

Text: Markus Löf

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram