Inför Örgryte IS - Gefle IF FF

Vi åker till Göteborg för match mot Örgryte IS! Imorgon fredag, klockan 19:00, är det avspark. Tränare Mjällby svarade på några frågor om kommande match och lagets form.

Vad måste ni förbättra från Halmstadsmatchen och vad tar ni med er?

– Det är naturligtvis en insats som vi är mindre nöjda med men det går inte att sörja över det utan vi laddar om och har fullt fokus på nästa match. Vi möter serieledarna som självklart har gott självförtroende och spelar en effektiv fotboll. Det är lite andra förutsättningar, som naturgräs och vi kan väl räkna med att vi under stunder inte kommer ha bollinnehav. Det innebär att vi behöver vara mer kompakta än vi var mot Halmstad, vi behöver också undvika att tappa boll i vår uppspelsfas.

– Det gäller att vara noga i de små detaljerna så att man inte blir straffad, vilket man blir i den här serien. Vi har haft en helt okej säsongsinledning och spelarna har gett mig allt de har! Vi jobbar vidare och tar med oss det vi kan göra bättre som lag.

Hur är läget i laget?

– I stort sett är alla tillgängliga, Zarkovic lämnas hemma på grund av en liten känning och vi har honom hellre i riktigt träning istället för att riskera något.

Matchen spelas 11/5 klockan 19:00 på Gamla Ullevi. Kan du inte vara på plats för att stötta laget liverapporteras den via vår twitter, appen Gefle IF Live och sänds på Sportkanalen. Nu kör vi!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram