Inför Örebro Syrianska IF - Gefle IF
2020-07-11

Hej Micke! 0-0 hemma mot Sylvia. Vad är din analys från matchen?

-Det var en match som jag tycker att vi ska vara väldigt nöjda med prestationsmässigt och hur vi tar oss ann serieledarna. Jag tycker att det är vi som driver stora delar av matchen och att det är vi som skapar flest målchanser, så det är klart också lite surt att vi inte kunde vinna en sådan match.

Nu väntar Örebro Syrianska. Vad är detta för typ av lag? 

-Örebro Syrianska är ett hårt jobbande lag som håller ihop laget och är väldigt duktiga på kontringar. Och de är även ett lag som fyller på med mycket spelare i sin offensiv. Det blir en tuff bortamatch mot en nykomling som tagit lika många poäng som oss, så vi ska ha respekt för dom vi möter.

Förväntning på matchen och vad blir extra viktigt denna match för att kunna ta 3 poäng? 

-Jag tror det kommer bli en fysisk tuff match och det kommer vara en utmaning för oss att spela på naturgräs igen, så noggrannhet i bollmottagningar och passningar kommer vara väldigt viktigt.

Stämningen och självförtroendet i laget efter 1 poäng mot serieledaren Sylvia?

-Självklart så var det viktigt för oss att kunna ta med oss en bra prestation och poäng mot ett lag som vunnit 5 raka matcher och det växer vi av.

Truppstatus?

-Isac Lidberg och Nils Eriksson är de enda spelarna som inte kunnat träna för fullt denna vecka och kommer missa matchen

 

Text: Markus Löf

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram