Inför Landskrona BoIS -Gefle IF FF

Superettan drar igång igen och vi inleder borta mot Landskrona BoIS. Tränare Bengtsson svarade på några frågor om kommande match och vad laget gått igenom under uppehållet.

Vad har ni pratat om inför starten av höstsäsongen?

– Det var ett bra break och vi har fått två veckor att jobba ihop. Vi pratar om att vi ska göra något tillsammans som kanske tar lite tid men vi vi känner att vi kommit en bra bit på vägen. Vi har fått in Admir som känns som ett bra nyförvärv för oss. Han kommer in med ny energi och bidrar med egenskaper som vi kanske har saknat lite.

Har ni tryckt på något speciellt inför just matchen mot Landskrona?

– Vi har väl haft de här två veckorna att prata samman gruppen om vad som förväntas av varandra. Vi har pratat mycket om hur vi ska se ut på planen och det viktigaste nu är att verkligen få testa det vi tränat på i skarpt läge. Att oavsett vad som händer i matchen så ska vi spela vårt spel.

Hur är läget i truppen?

– Det ser bra ut, lite frågetecken för Gussman men annars är alla tillgängliga!

Matchen spelas 29/7 klockan 15:00 på Landskrona IP. Kan du inte vara på plats för att stötta laget sänds matchen på C More Live och liverapporteras via vår Twitter och appen Gefle IF Live. Nu kör vi!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram