Inför Korsnäs IF FK - Gefle IF FF

Det har blivit dags för säsongens sista seriematch när Gefle imorgon åker till Korsnäs för att klockan 14:00 möta Korsnäs IF FK på Lindvallen. Inför matchen har Gefles tränare Tomas Axlund svarat på frågor om veckan som varit, den potentiella tredjeplatsen samt läget i truppen.  

Tomas, sista matchen för säsongen, hur känns det?

Det har varit en lång säsong så det kommer att bli bra med ledighet men samtidigt är det lite vemodigt.

Hur har veckan sett ut?

Vi har tränat varje dag denna vecka och försökt mobilisera den kraft vi fick efter vinsten senast mot Bele Barkarby. Vi har levt lite på den prestationen och hoppas kunna rida på den vågen även imorgon.

Har ni pratat om något speciellt inför matchen mot Korsnäs?

Vi vill försöka hitta det spel vi hade i lördags och förstärka det. Det blir en svår uppgift med tanke på bortaplanens naturgräs men vi ska göra allt vi kan för att göra en sådan bra prestation som möjligt.

Tredjeplatsen i tabellen finns inom räckhåll, hur har ni funderat kring det?

Det är klart att det hade varit roligt att komma topp tre vår första säsong i division 1 och vi siktar såklart på att komma så högt som möjligt. Rimbo möter Bollstanäs på bortaplan, rimligtvis en tuff bortamatch vilket skulle gynna oss men vi kan bara påverka vår match. Vi kommer inte att ta lätt på matchen imorgon utan den är viktig för oss, vi vill avsluta säsongen bra.

Läget i truppen?

Helin är sedan tidigare inte tillgänglig, Ebba Gavlén är sjuk, Lina Bälin är borta på grund av hjärnskakning och Jennifer Wiker är skadad. I övrigt har vi en stark och taggad trupp som åker till Korsnäs.

Matchen spelas imorgon lördag klockan 14:00 borta på Lindvallen i Korsnäs och kommer att liverapporteras på Gefle IF:s Instagram, nu kör vi!!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram