Inför Jönköpings Södra IF - Gefle IF FF

Superettan går vidare och vi reser till Småland för bortamatch mot Jönköpings Södra! Imorgon lördag, klockan 14:00, är det avspark. Tränare Bengtsson svarade på några frågor om kommande match och lagets form.

En jämn match senast mot Örgryte med mycket chanser framåt, hur var känslan efter matchen?

– Det är väldigt jobbigt när vi inte får utdelning på våra chanser. Jag tycker att vi gör en bra prestation sett över nittio minuter och vi skapar tillräckligt många heta målchanser för att kunna göra både ett och två mål. Sen att det blir noll mål och ett till dem var en jobbig känsla för oss alla. Men vi kan också någonstans se på hur vi gör framsteg i flera olika avseenden med spelet. Så jobbigt men vi kan ändå se en ljusning i att det var en bra prestation.

Adam och Jesper är tillbaka, är det extra viktigt att ni får tillbaka spelare när det är kort vila mellan matcherna?

– Det är klart att det hjälper oss och ökar konkurrensen men en vecka med tätt matchande klarar man av. Blir det under längre tid kan det bli jobbigt men nu är det inget problem. Att de båda är tillbaka gör att vi får ännu fler valmöjligheter i truppen.

Läget i laget?

– Netan är avstängd och Sebastian är fortfarande inte tillgänglig. Annars är vi hela och rena!

Matchen spelas 8/9 klockan 14:00 på Stadsparksvallen. Kan du inte vara på plats för att stötta laget liverapporteras den via vår twitter, appen Gefle IF Live och sänds på C More Fotboll. Nu kör vi!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram