Inför IFK Värnamo - Gefle IF FF

Suprettan är tillbaka och vi gästar Finnsvedsvallen för match mot Värnamo! Imorgon måndag, klockan 19:00, är det avspark. Tränare Bengtsson svarade på några frågor om kommande match och lagets form.

Seger senast och ett landslagsuppehåll att ladda om under, hur är känslan inför matchen mot IFK Värnamo?

– Det kändes bra att få ett break och komma ifrån varandra lite och göra något annat än att bara träna. Det är viktigt att kunna göra det också för att samla kraft inför de veckor som är kvar på säsongen. Det känns bra att vi den här veckan haft mycket energi på träningarna och det känns som vi utnyttjat tiden väl.

Har ni jobbat med något speciellt när det varit längre uppehåll?

– Vi har vart lediga i fyra dagar, alltså helt lediga. Bara få koppla ifrån lite och hälsa på familj och vänner. Sen har vi fortsatt att träna på det vi gjort bra och försökt bibehålla vår fina form samtidigt som vi gnuggat på några småsaker.

Läget i laget?

– Gussman har börjat träna men är inte i matchform än, Melvin och Zarko är inte tillgängliga.

Matchen spelas 22/10 klockan 19:00 på Finnvedsvallen. Kan du inte vara på plats för att stötta laget liverapporteras den via vår twitter, appen Gefle IF Live och sänds på C More Live 2. Nu kör vi!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram