Inför IF Team Hudik - Gefle IF
2017-08-24

Gefle kommer under fredagen att åka upp till Hudiksvall för att kl. 19:00 möta IF Team Hudik på Glysis Sparbanken Arena. Inför matchen pratade vi med Gefles tränare Tomas Axlund. 

Tomas, hur har veckan sett ut?

Efter matchen mot Sandviken vilade vi i två dagar för att i tisdags träna ett fyspass med Maria Apel och sedan har vi haft två fotbollspass, onsdag och torsdag. Det har sett bra ut på träningarna där spelarna ser ut att vara i väldigt bra form.

Vad kommer att bli viktigt i matchen mot Team Hudik?

Vi vet att Team Hudik är ett starkt hemmalag och har egenskaper som gör att de är svårslagna på Glysis. Vi åker upp till Hudiksvall med målsättningen att spela vårt eget spel och därigenom ha mycket boll.

Läget i truppen?

Felicia Sandin är sedan tidigare knäskadan och Emma Måhlén har brutit båtbenet annars är läget i truppen bra och vi har fått tillbaka spelare från sjukdom och skada.

Om du inte kan vara på plats på Glysis Sparbanken Arena imorgon fredag kl. 19:00 kan du följa matchen på Gefle IF:s Instagram. 

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram