Inför IF Sylvia - Gefle IF
2020-10-24

1-1 mot Luleå. Vad tyckte du om insatsen? 

Vi gör en bra prestation igen tycker jag där vi dominerar första halvlek med ett kraftigt spelövertag och skapar många målchanser, så 1-0 är i underkant tycker jag. Andra halvlek kanske inte var lika bra men tillräckligt för att vi borde vinna matchen. Tyvärr så gör vi inte mål på dom chanserna vi skapar.

Nu väntar match mot Sylvia. Vad tror ni om den här matchen? 

Vi kommer möta ett riktigt bra lag som har väldigt mycket att spela i och med att dom jagar uppflyttning, så vi får verkligen mäta oss ordentligt i denna match, men det är ju väldigt inspirerande att få spela sådana matcher.

Nyckeln för att ta 3 poäng?

Det kommer ju vara två lag som vill ha mycket boll så det gäller att vara kloka i defensiven och inte känna oss stressade där och börja gå bort oss, för då kommer vi bli sårade. Sen är det också viktigt när vi själv har bollen att vi spelar med bra hastighet och tålamod.

Stämningen och motivationen inför matchen?

Vi möter ju ett topplag så att vara motiverad ska inte vara ett problem och som alltid med detta gäng så är stämningen inför match bara positiv!

Truppstatus?

Nils Eriksson inte spelbar. Tim Markström avstängd.

Text: Markus Löf

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram