Inför Hammarby TFF - Gefle IF
2021-05-08
Hej Mehmet! Vad har du att säga om förra matchen mot Umeå som slutade 2-2?
-Vi är nöjd med att vi hittade tillbaka till ett bättre grundspel. Efter ett par blekare halvlekar mot Dalkurd och Hudiksvall så har det varit väldigt viktigt. Vi är självklart missnöjda över hur vi släpper in målen i början av andra halvlek. Men vi tar ändå med oss att vi studsade tillbaka efter den bleka matchen mot Hudiksvall och visade att vi har en hög nivå i oss.
Inför söndagens match mot Hammarby TFF. Vad är förväntningarna på motståndet?
-Vi möter HTFF, som enligt vårat sätt att tolka fotboll är ett bra fotbollslag som spelar en kreativ och utbildande fotboll. Det är i stort sett Hammarbys U21-lag vi möter. Detta är ett bra lag, oberoende av deras tabellposition.
Vad blir nyckeln för att ta 3 poäng mot Hammarby TFF?
-Nyckeln för att vinna matchen är att genomföra en jämn prestation i 90 minuter, utan att ha extrema dippar. Vilket har varit en utmaning för oss hittills under säsongen.
Hur har självförtroendet och stämningen varit under träningsveckan som gått?
-Vi har haft en bra träningsvecka efter senaste matchen. Det har varit bra nivå på träningarna och bra stämning i gruppen. Förhoppningsvis så kommer det att spegla sig i matchen mot HTFF.
Truppstatus?
-Nils Eriksson, Christoffer Ericson, Tshutshu Tshakasua, Sebastian Sandlund och Jacob Hjelte är ej tillgängliga för spel mot Hammarby TFF.
Matchen hemma mot Hammarby TFF spelas på söndag kl 13:00 och visas på SportExpressenPlay, GD och AB.
Text: Markus Löf

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram