Inför GUSK - Gefle IF FF

Imorgon åker damerna söderut för att klockan 13:00 möta GUSK borta på Gamlis IP. Inför matchen har Gefletränaren Tomas Axlund svarat på frågor kring veckan som varit, matchuppladdningen och läget i truppen. 

Tomas, tungt resultat senast, vad har ni pratat om efter matchen?

Vi har efter den matchen pratat ut ordentligt och rett ut saker vi inte tycker är acceptabla, varken hur vi agerade spelmässigt eller vår inställning.

Hur har träningsveckan sett ut?

Efter matchen i söndags har vi hunnit med fyra pass, tre fotboll och ett fyspass. Det har sett grymt motiverat ut på träningarna och vi är revanschsugna.

Har ni tryckt på något speciellt inför matchen mot GUSK?

Under veckan har vi tränat på en metod vi konsekvent kommer att genomföra under morgondagen, det gäller i försvar, omställning och anfall. Jag vill inte gå in på några detaljer men spelarna har verkat anammat idén och vi tror mycket på den.

Läget i truppen?

Wilma Ullström och Helin Ünal är fortsatt borta efter skada annars har vi en frisk och taggad trupp där vi förstärker med spelare från u-truppen.

Matchen spelas imorgon lördag klockan 13:00 på Gamlis IP.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram