Inför Gefle - Selångers FK "Självklart vill vi vinna"
2017-06-16

Efter vinsten senast mot Hille IF i damer division 2 Södra Norrland är Gefledamerna i fortsatt serieledning. Imorgon lördag är det dags för vårsäsongens sista hemmamatch då Gefle tar emot Selångers FK 2 hemma på Gavlevallen kl. 13:00. Vi tog ett snack med tränare Tomas Axlund inför matchen.

Tomas, ni är efter sex spelade omgångar obesegrade, vad betyder det rent mentalt?

Det känns såklart bra, men är ingenting man går och tänker på så här mitt i säsongen. Vi lever just nu i ett veckoperspektiv där fokuset hela tiden ligger på veckans match.

Ni är i serieledning medan Selånger ligger på den nedre halvan, finns det risk för underskattning?

Nej absolut inte och vi har sett att många matcher i denna serie har varit målmässigt jämna. Vi fokuserar även denna helg på vår egna prestation och har alltid respekt för våra motståndare. Selånger som förening står för talangutveckling och detta ungdomliga lag är inget undantag.

Vad kan vi förvänta oss för spel av Gefle IF?

Vi vill ha kontroll över händelserna och gärna bollen i vår ägo. Vi har på hemmaplan visat upp en fartfylld fotboll med mycket delaktighet och det är också vår målsättning imorgon.

Hur är läget i truppen?

Vi har klarat av studentveckorna på ett bra sätt, även om vi drabbats av förkylningar den senaste veckan. Det är frågetecken på några av spelarna, men jag räknar med en stark trupp imorgon.

Hur slutar matchen?

Vi vill känna att vi gjort vårt yttersta i våra förberedelser och att vi under matchen följer de punkter vi kommit överens om. Självklart vill vi vinna den, men det är jag övertygad om att Selånger också vill.

Matchen spelas imorgon lördag, 17 juni kl. 13:00 på Gavlevallen, välkomna!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram