Inför Gefle IF - Trelleborgs FF
2017-08-18


Gefle tar emot Trelleborg hemma på Gavlevallen under måndagskvällen. Vi pratade med tränare Poya Ashbagi för att höra hur laget förberett sig under veckan och hur laget ska ta sig an Trelleborg.

Hur känns det inför matchen och hur har ni förberett er?

Vi har fått en hel träningsvecka efter en ganska intensiv vecka med tre matcher på sju dagar. Det är bra fart på träningarna och bra intensitet. Vi har två avslutande pass innan matchen på måndag.

Trelleborg ligger trea och vann sin senaste match, vad har ni pratat om inför matchen?
Vi har pratat om liknande saker som mot Öster, det är ett lag med gott självförtroende och som visar  bra form. De har många offensivt skickliga spelare och det är viktigt för oss att ha ett bra försvarsspel. Samtidigt ska vi utveckla vårt eget offensiva spel. Vi vet att vi kan såra Trelleborg om vi får fart på anfallsspelet.

Läget i truppen?
Det är bra, alla är är med och tränar. Alla är friska och alla är tillgängliga.

Matchen startar kl.19. Om du inte har möjlighet att vara på plats så sänds matchen via TV4 sport. Du kan också följa matchen via appen Gefle IF Live eller via vårt twitterkonto som har liveuppdatering!

Varmt välkomna till Gavlevallen för att heja fram Gefle IF till tre nya poäng!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram