Inför Gefle IF - Team TG
2020-06-16

Tjena Micke! Vinst i premiären med 2-1 mot Sollentuna! Vad tyckte du om prestationen?

- Man kan lyfta ut olika delar av matchen som jag tycker vi gör riktigt bra och även åt andra hållet också. Det som jag framförallt tycker är väldigt positivt är hur vi hanterar vårt baklängesmål och går in i halvtid och lägger allt fokus på vad vi ska fortsätta med och vad vi ska ändra på i andra halvlek och sen gå ut och gör det som vi bestämt oss för att göra. Så andra halvlek tycker jag i stort vi ska vara nöjda med.

3 poäng av 3 möjliga. Kan man kalla det en drömstart på säsongen?

-Drömstart skulle jag nog inte säga. Det är en match avklarad av 30. Det är alltid skönt att vinna och det är så klart viktigt, men vi har mycket kvar i vårt spel som vi vill utveckla och förbättra och det kommer hela tiden vara en utmaning oavsett om det går bra eller dåligt. Vi ska alltid göra samma jobb med att utvecklas.

Hur skulle du beskriva helgens motstånd Team TG?

-Team TG är ett passningsskickligt lag som gärna vill styra matcherna med eget bollinnehav och är metodiska i hur dom vill ta sig fram till målchanser.

Vad vill ni få ut av denna match?

-Det jag vill se i helgens match är som alltid att vi går ut till match och är lojala mot varandra och spelar vårt spel så som vi vill men även klarar att i stunder i matchen kan anpassa oss efter olika situationer.

Hur är stämningen och känslan inför helgen?

-Känslan är mycket bra och självklart ger det en extra boost med en premiärvinst i ryggen!

Är alla spelare tillgängliga inför helgens batalj?

-Ja alla är tillgängliga för spel.

 

Matchen spelas onsdag kl 16.00 på Gavlevallen.

 

Text: Markus Löf

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram