Inför Gefle IF - Nyköpings BIS
2020-08-28

Hej Micke! 0-0 borta mot Karlslund trots en man mer under mer än halva matchen. Vad har du att säga om den matchen?

-Ja inte mycket faktiskt, vi gör tyvärr en dålig insats och är inte tillräckligt bra för att kunna vinna matchen, så vi har glömt den nu och tittar framåt. Men det som vi behöver göra för att göra fler mål framöver är att till att börja med att sätta dom chanser vi får och sen se till att våga gå framåt mer när vi passerar motståndarnas linjer och inte gå tillbaka.

Det har varit några händelserika dagar på värvningsfronten. Axel Norén ut och Iu Ranera in. Tankar kring detta och vad förväntar du dig att Iu kommer bidra med till laget?

-Först och främst så är det ju jättekul för Axel att få den här chansen att spela i Allsvenskan. Sen så tappar vi ju så klart en bra spelare, men jag tror att nån annan i laget kommer vilja ta den rollen och växa in i den. Sen så är det också jättekul att vi kunde få till det med Iu då det är en spelare som vi känner till väl. Han kommer att tillföra kvalité med sitt passningsspel och är en spelare som spelar med en hög uppmärksamhet på vart vi ska spela bollen.

Nu väntar Nyköpings BIS hemma. Tankar inför matchen?

-Nyköping är ett lag som har gjort några riktigt bra värvningar under sommaren och är ett lag som kommer kämpa otroligt mycket för att ta poäng mot oss så vi måste börja i den änden.  Vårt mål är att vi ska komma tillbaka till den nivån i spelet som vi haft under många tidigare matcher.

Vad vill du se av dina spelare mot Nyköping?

-Känslan i laget är mycket bra. Jag förväntar mig att se engagemang, passion och glädje på planen av spelarna!

Truppstatus?

-Vi har några frågetecken på 2-3 spelare.

 

Matchen mot Nyköpings BIS spelas lördag kl 16.00 på Gavlevallen.

 

Text: Markus Löf

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram