Inför Gefle IF - Ljusdals IF Söndag 4/8 13:00 Gavlevallen
2019-08-03

Efter sommarens uppehåll är det dags för Damernas division 1 Norra Svealand att dra igång igen och det när Ljusdals IF kommer på besök till Gavlevallen.  Ljusdal som inför säsongen tippades som en av seriefavoriterna efter att ha spenderat den föregående i en högre division blir ett tufft motstånd för Gefle i höstens omstart. Tomas Axlund tror därför att matchinledningen kommer att bli viktig.

  • Vi tror att det kommer att bli en tight match med mycket tempo och kamp, det gäller för oss att få en bra matchinledning, att komma in i det snabbt och känna att vi är med från start.

Gefle IF placerar sig som 10 i tabellen efter en vår där prestationerna varierat. En tionde-placering som Tomas och resten av ledarteamet känner sig säkra på att de kan förbättra under hösten.

  • Vi har kört igång på ett bra sätt efter uppehållet. Vi har haft bra energi i gruppen och det känns spännande att komma igång igen. Nycklarna under hösten är att vi jobbar hårdare och tror på vår spelidé.

Hela truppen är skadefri förutom Lotten Fahlberg som fått körtelfeber. Matchen spelas imorgon söndag 4 augusti klockan 13:00 hemma på Gavlevallen, hoppas vi ses!

 

Foto: Nils Westberg Löfgren

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram