Inför Gefle IF - Ljusdals IF 16/3 12.15
2019-03-15

Imorgon lördag är det dags för träningsmatch när damerna möter Ljusdals IF hemma på Gavlevallen klockan 12:15. Inför matchen har vi pratat med tränare Axlund om veckan som varit och matchen imorgon. 

Tomas, oavgjort senast mot Hille IF, vad tyckte du om den matchen?

Det var en typisk träningsmatch där Hille gjorde det bra och stod upp. Vi tryckte på lite mer i andra halvlek och skapar då också chanser där vi borde ha gjort mål. Vi är inte nöjda med att vi inte gjorde några mål den matchen men vi får se positivt på att vi skapade lägen. Det glädjer mig att de spelare från u-laget vi plockade upp gjorde alla bra prestationer.

Vad har ni för tankar och förväntningar på morgondagens match mot Ljusdal?

Det känns roligt att få möta Ljusdal, det är ett bra lag med erfarenheter från elitettan. Vi har under veckan jobbat på vårt anfallsspel och hoppas imorgon kunna variera det mer än vi gjorde i lördags. Imorgon vill vi variera långa bollar med inslag av längre uppsel.

Läget i truppen?

Kajsa Erihn blev olyckligtvis skadad mot Hille och är därmed inte tillgänglig för spel imorgon. Vi har flyttat upp Emma Sahlberg, Vanna Carlsten, Emelie Bernhardsson (kommer inte till spel imorgon pga. sjukdom) och Wilma Johansson från u-laget som kommer att tillföra talang. Elin Björklund och Ebba Gavlén är tillbaka från förra veckans sjukdom.

Matchen mot Ljusdals IF spelas imorgon lördag klockan 12.15 hemma på Gavlevallen, hoppas vi ses!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram