Inför Gefle IF - Karlslunds IF
2020-10-03

Hej Micke! 0-0 senast mot Berga borta. Vad har du att säga om prestationen?

-Jag tycker att vi gör en okej första halvlek men ska gå till halvtid med en 2-0 ledning sett till de målchanser vi har tycker jag,  men vi får bara 0-0. Sen så gör vi en väldigt dålig prestation i andra halvlek tyvärr som gör att vi ska nästa vara glada för en poäng, vilket så klart är tråkigt då jag vet att skulle vi ha presterat hela matchen skulle vi åkt hem med 3 poäng.

Nu är det dags för match mot Karlslund! Tankar inför matchen?

-Sist vi mötte Karlslund så tyckte jag att dom var det bättre laget, så vi måste komma upp på en hög nivå av våran kapacitet om vi ska kunna vinna matchen. Vi måste se till att vi gör en bättre prestation över 90 min.

Vad blir extra viktigt som kollektiv för att vinna?

-Det som blir viktigt är som sagt framför allt att vi inte gör en så ojämn prestation som vi har gjort i lite för många matcher den här säsongen. Att vi får en bättre jämnhet.

Hur har träningsveckan varit?

-Vi har haft en bra vecka där vi har i stort sett kunnat träna med hela truppen. Vi fokuserar alltid på att utveckla vårat spel och att bli bättre på det vi håller på med.

Stämningen inför matchen?

-Den är på topp just nu!

Truppstatus?

-Nils Eriksson, Sebastian Friman och Emin Gadzo kommer troligtvis inte kunna spela.

Text: Markus Löf

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram