Inför Gefle IF - IK Frej
170722 Gefle samlade innan fotbollsmatchen i Superettan mellan Varberg och Gefle den 22 juli 2017 i Varberg. Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN / Cop 89

Lördagen 21/10 är det dags för match på Gavlevallen igen! IK Frej från Täby är gäster och en viktig match ska spelas. Vi pratade med tränare Poya Asbaghi om hans tankar inför matchen.

Ni kontrollerade stora delar av matchen mot Örgryte senast, hur ska ni upprepa det och avgå med segern mot IK Frej?

Mycket handlar om värderingarna vi har i vårt spel. Vår kontroll bygger ju mycket på dem och det kommer inte vara något undantag mot Frej som likt Örgryte är ett väldigt bra omställningslag. En nyckel för oss för att få kontroll på matchen är värderingarna vi gör och rörelserna vi har när vi äger boll.

Vad tror du att vi kan vänta oss för matchbild på lördag, kan vi vänta oss att ni har mest boll?

Frej är ett skickligt lag och jag utgår från att att de kommer vilja ha något att säga till om. Jag tycker dock att vi har visat i de flesta matcherna att vi är väldigt trygga med boll. Vi är duktiga i presspelet och i speluppbyggnaden, när vi får till det är det få lag som lyckats manövrera ut oss inom det området. Sen kan andra lag vara bra i omställningsspelet men när det kommer till just den biten som jag talade om har vi fått de flesta matchbilderna dit vi vill. Det gäller att vara minst lika noggranna som vi varit tidigare nu på lördag.

Läget i truppen?

Alla är friska, Hjelte är tillbaka och alla tränade för fullt idag!

Matchen spelas lördagen 21/10 14.00 och ni är varmt välkomna till Gavlevallen för en underhållande eftermiddag! Vi rekommenderar också att ni besöker grannarna Brynäs IF under kvällen då de spelar mot Mora IK och om du visar upp din biljett till vårt möte med IK Frej får du 50 kronors rabatt! Med matchbiljett till Brynäs match ikväll (19/10) eller till matchen 21/10 får du 50 kronors rabatt till vår match också! Mer info om Superlördagen finns här.

Kan du inte vara på plats för att stötta Gefle sänds matchen på C More Fotboll och liverapporteras på vår twitter samt via appen Gefle IF Live. Nu kör vi!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram