Inför Gefle IF - IFK Berga
2020-08-16

Hej Micke! Förlust mot Täby. Vad har du att säga om matchen nu när du fått smälta in den lite? 

- Mycket tung förlust mot Täby där vi inte kommer upp i nivå i första halvlek och dom kan gå till halvtid med 2-0 , vi gör lite ändringar inför andra och jag tycker vi får effekt av det med att vi skapar tillräckligt bra chanser för att få in 2-1 och ev vända matchen, men tyvärr inte tillräckligt bra sista pass eller avslut, tycker ändå att vi tar med oss andra halvlek att vi verkligen går ut och försöker att att vända matchen än att bara känna att vi inte försöker. 

Hur jobbar ni för att inte hamna i samma sits igen i kommande matcher?

- Vi hade ett bra möte dagen efter om matchen där vi alla hade samma syn på hur det såg ut och att vi inte känner att det är en nivå vi inte kan vara nöjda med.

I helgen väntar match mot IFK Berga. Vad är dina tankar om denna match? 

-Ett lag som startat med 9 förluster men efter uppehållet fått in spelare som gjort att dom tagit 4 poäng på dom 2 sista matcherna, så vi måste ha en hög uppmärksamhet och jobba hårt för att komma upp till en nivå som gör att vi kan vinna matchen.

Hur är motivationen från spelarna? 

- Väldigt svårt att inte se glöden i spelarna denna match.

Vad måste ni göra för att ta 3 poäng?

- Upp i kvalité och uppmärksamhet på vad vi behöver göra under matchen och hastighet i både passningsspelet och i aktioner 

Truppstatus?

- Alla är tillgängliga.

 

Gefle IF - IFK Berga spelas söndag 16/8 kl 14.00 på Gavlevallen

Text: Markus Löf

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram